0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Příručka správné hygienické praxe

Autor: kolektiv autorů Nakladatelství: České a slovenské odborné nakladatelství 4 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 90 bodů.



Cena:

90 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Při prodeji potravin v potravinářském maloobchodu.

Kód knihy: KU0000294
Autor: kolektiv autorů
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: České a slovenské odborné nakladatelství
Rok vydání: 2011
Vydání:
Vazba: brož
Stav: velmi dobrý
Počet stran: 94
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Vitamíny z domova i z daleka
Vitamíny z domova i z daleka

Dagmar Lánská, Bohumír Hlava

50 Kč

Skladem

Zelená kuchyně
Zelená kuchyně

Seergej Michajlovič Skorňakov

70 Kč

Skladem

Chuťovky Petra Novotného
Chuťovky Petra Novotného

Jana Frolíková

130 Kč

Skladem

Ovocné moučníky a dezerty
Ovocné moučníky a dezerty

Libuše Vlachová

40 Kč

Skladem

Vinařská kuchařka
Vinařská kuchařka

Jindřich Hauft

40 Kč

Skladem

Vařím, vaříš, vaříme
Vařím, vaříš, vaříme

Libuše Prokopová, Věra Šalamounová

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení