0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Autor: James Peterson Nakladatelství: Euromedia Group - Ikar 3 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 290 bodů.



Cena:

290 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.


Kód knihy: KU0000971
Autor: James Peterson
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Euromedia Group - Ikar
Rok vydání: 2009
Vydání: 1
Vazba: Brož
Stav: Jako nová
Počet stran: 432
Obrazová příloha: Ne
ISBN: 9788024911526

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Encyklopedie vína

Encyklopedie vína

Christian Callec

130 Kč

Skladem

Recepty s vůní bylinek

Recepty s vůní bylinek

Karel Šeda

50 Kč

Skladem

Rychlá kuchařka

Rychlá kuchařka

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Rádce milovníka čaje

Rádce milovníka čaje

James Norwood Pratt, Diana Rosen

100 Kč

Skladem

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

První republika u stolu

První republika u stolu

Jaroslav Vašák

240 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení