0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Autor: Libuše Vlachová, Božena Hostašová, Eduard Němec Nakladatelství: Avicenum 4 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 40 bodů.



Cena:

40 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny.

Kód knihy: KU0000751
Autor: Libuše Vlachová, Božena Hostašová, Eduard Němec
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Avicenum
Rok vydání: 1987
Vydání: 3
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, běžné známky používání
Počet stran: 320
Obrazová příloha: Ano

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Zmrazené potraviny
Zmrazené potraviny

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky
Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky

Jarmila Mandžuková

40 Kč

Skladem

Slavnostní kuchařka
Slavnostní kuchařka

Lenka Holas Kořínková

100 Kč

Skladem

Kombinovaná strava: osvědčené recepty Ursuly Summové
Kombinovaná strava: osvědčené recepty Ursuly Summové

kolektiv autorů

90 Kč

Skladem

Dívej se a vař - Klasické kuře
Dívej se a vař - Klasické kuře

Anne Willan

50 Kč

Skladem

Rádce milovníka čaje
Rádce milovníka čaje

James Norwood Pratt, Diana Rosen

100 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení