Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově
Autor: Vladěna Halatová Nakladatelství: Vladěna Halatová 5 lidíKoupí tohoto produktu získáte 60 bodů.
Cena:
Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny
Popis knihy:
Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak…. Jedná se o první díl. - směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle
- recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot
- rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava
- recepty jsou vyladěné a pravidelně používané
- recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci
- vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi
- pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mražáku zachová svoji chuť i konzistenci
- kniha má obsah i s fotkami receptů umožňující rychlý výběr očima dle aktuální chuti - vyzkoušejte
Jídlo už bez dalších kompromisů
Kód knihy: | KU0000983 |
Autor: | Vladěna Halatová |
Místo vydání: | Letovice |
Nakladatelství: | Vladěna Halatová |
Rok vydání: | 2018 |
Vydání: | 1 |
Vazba: | Brož |
Stav: | Dobrý, běžné známky používání, ušpiněná |
Počet stran: | 128 |
Obrazová příloha: | Ne |
ISBN: | 9788027038695 |
Sdílet na: