Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Autor: Karel Půhoný Nakladatelství: Státní zemědělské nakl. 4 lidiKoupí tohoto produktu získáte 60 bodů.
Cena:
60 Kč
Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny
Popis knihy:
Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.
Kód knihy: | KU0000962 |
Autor: | Karel Půhoný |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatelství: | Státní zemědělské nakl. |
Rok vydání: | 1986 |
Vydání: | 4 |
Vazba: | Brož |
Stav: | Velmi dobrý |
Počet stran: | 272 |
Obrazová příloha: | Ne |
Sdílet na: