0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Konzervování potravin v domácnosti

Autor: Jaroslav Balaštík Nakladatelství: Státní zemědělské nakl. 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Řada kapitol o tom jak správně konzervovat ovoce a zeleninu, ale i vajíčka, či jak sušit ovoce či jak si vyrobit domácí víno.

Kód knihy: KU0000779
Autor: Jaroslav Balaštík
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Státní zemědělské nakl.
Rok vydání: 1969
Vydání: 4
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý
Počet stran: 303
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Vitaminová kuchařka

Vitaminová kuchařka

kolektiv autorů

250 Kč

Skladem

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme

Bohumíra Jeremičová

50 Kč

Skladem

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury

Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury

Jaroslava Jiskrová

50 Kč

Skladem

Babiččiny regionální recepty za pár kaček

Babiččiny regionální recepty za pár kaček

Dalibor Marounek

120 Kč

Skladem

Vaříme hyperaktivnímu dítěti

Vaříme hyperaktivnímu dítěti

Margrit Sulzberger & Sonja Hutter

90 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení