0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Koření

Autor: Kolektiv autorů Nakladatelství: BURDA 5 lidí
Koupí tohoto produktu získáte 120 bodů.



Cena:

120 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Okořeňte si život s novou kuchařkou z úspěšné Edice Apetit! Díky našim receptům a radám můžete ve své kuchyni zahájit novou chuťovou éru. V knize najdete recepty jak s kořením typickým pro českou kuchyni, jako je kmín, bobkový list, nové koření, pepř nebo sladká či pálivá paprika, tak i exotické koření jemných i razantnějších vůní, jako je zázvor, koriandr, kardamom, badyán, ale i ostré chilli nebo luxusní šafrán. Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali: - Polévky - lehké, krémové i husté, že v nich stojí lžíce (výborná ostrá mrkvová polévka se sedmi druhy koření nebo lehký kapří vývar se šafránem) - Chuťovky & saláty - zapékané chilli papričky plněné sýrem, kořeněné směsi s ořechy, pikantní tousty, kmínový koláč s blaťáckým zlatem nebo nakládaný kozí sýr - Hlavní jídla - klasický guláš nebo paprikáš, tofu na pepři, kořeněná ryba s čerstvou salsou nebo těstoviny s brokolicí a šafránem - Láska na kari - nejrůznější kari z celého světa - Ostré jako čert - pálivá jídla s čerstvými i sušenými chilli papričkami (kuře se zelenou harissou, jehněčí s červenou harissou nebo nejlepší chilli con carne - Koření & dochucovadla - domácí chilli omáčka, pikantní čatní, neobvyklé směsi koření - Dezerty - moučníky a horké nápoje vonící skořicí, hřebíčkem, vanilkou i kardamomem (perníkový koláč s hruškami, skořicoví šneci, pečené kořeněné banány nebo ananas)

Kód knihy: KU0000398
Autor: Kolektiv autorů
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: BURDA
Rok vydání: 2016
Vazba: pevná
Stav: velmi dobrý
Počet stran: 158
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

U nás v Evropě

U nás v Evropě

Markéta Hejkalová

100 Kč

Skladem

Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa

Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa

Petr Doležal

40 Kč

Skladem

Rychlá kuchařka

Rychlá kuchařka

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Rádce milovníka čaje

Rádce milovníka čaje

James Norwood Pratt, Diana Rosen

100 Kč

Skladem

Jak vybírat víno

Jak vybírat víno

Vincent Gasnier

50 Kč

Skladem

Saláty

Saláty

Enkhuizen Minkowski

100 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení