0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Kuchařská technologie

Autor: Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl Nakladatelství: Merkur 1 člověk
Koupí tohoto produktu získáte 40 bodů.



Cena:

40 Kč

VyprodánoOvěřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech.

Kód knihy: KU0000740
Autor: Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Merkur
Rok vydání: 1993
Vydání: 3
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, lehce špinavé desky, lehce popsaná předsádka
Počet stran: 283
Obrazová příloha: Ne
ISBN: 8070320141

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky

Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky

Jarmila Mandžuková

40 Kč

Skladem

Rosé: veselý i vážný vícebarevný svět vína

Rosé: veselý i vážný vícebarevný svět vína

Jan Stávek

95 Kč

Skladem

Sváteční moučníky a pečivo z celého světa

Sváteční moučníky a pečivo z celého světa

Ilonka Hemanová

40 Kč

Skladem

Padesát menu za půl hodiny

Padesát menu za půl hodiny

Blanche Vergne

80 Kč

Skladem

Receptář ve znamení zvěrokruhu

Receptář ve znamení zvěrokruhu

Alice Pinková

50 Kč

Skladem

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme

Bohumíra Jeremičová

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení