0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny

Autor: kolektiv autorů Nakladatelství: Burda 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 200 bodů.



Cena:

200 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, cukety… Máme pro vás tipy na jídla, jež pohodlně sníte venku, ale i na pokrmy hodné sváteční tabule nebo zálesácké kuře v jámě. Nechybějí ani dezerty včetně mražených a konzervování nasladko i naslano. Díky našim receptům si budete přát, aby léto nikdy neskončilo!

Kód knihy: KU0000890
Autor: kolektiv autorů
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Burda
Rok vydání: 2017
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý
Počet stran: 164
Obrazová příloha: Ne
ISBN: 9788087575789

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa

Evropská vína v podmínkách české gastronomie, část II., vína Německa

Petr Doležal

40 Kč

Skladem

Rychlá kuchařka

Rychlá kuchařka

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Rádce milovníka čaje

Rádce milovníka čaje

James Norwood Pratt, Diana Rosen

100 Kč

Skladem

Jak vybírat víno

Jak vybírat víno

Vincent Gasnier

50 Kč

Skladem

Saláty

Saláty

Enkhuizen Minkowski

100 Kč

Skladem

Dezerty a cukroví

Dezerty a cukroví

Mary Berryová

40 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení