0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Lexikon octů a olejů

Autor: Anne Iburg Nakladatelství: Rebo Productions 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

V další knize z řady praktických lexikonů, najdete vše o historii, výrobě, obsahových látkách a zajímavostech octů a olejů. Dozvíte se nejen o použití v kuchyni podle různých chutí, o nákupu a skladování, ale také o tom, jak můžete octy a oleje sami aromatizovat. Velké množství klasických i nových receptů vám umožní nové poznatky ihned realizovat. (původ, chuť, použití, recepty).

Kód knihy: KU0000731
Autor: Anne Iburg
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Rebo Productions
Rok vydání: 2004
Vydání:
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, běžné známky používání
Počet stran: 299
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky
Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky

Jarmila Mandžuková

40 Kč

Skladem

Kuchařka pro zamilované
Kuchařka pro zamilované

Karel Sýs, Jaromír Pelc

80 Kč

Skladem

Sváteční moučníky a pečivo z celého světa
Sváteční moučníky a pečivo z celého světa

Ilonka Hemanová

40 Kč

Skladem

Lexikon aperitivů a digestivů
Lexikon aperitivů a digestivů

Tobias Pehle

100 Kč

Skladem

 Výživa v otázkách a odpovědích
Výživa v otázkách a odpovědích

Petr Fořt

80 Kč

Skladem

Pěstování a zužitkování švestek a třešní
Pěstování a zužitkování švestek a třešní

M. Vávra a kol.

80 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení