0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Ovoce a zelenina ve výživě člověka

Autor: D.K. Šapiro a kol. Nakladatelství: Státní zemědělské nakladatelství 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 50 bodů.



Cena:

50 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základních druhů ovoce a zeleniny, jejich léčivými a nutričními vlastnostmi. Obsahuje četné předpisy na přípravu jídel. U jednotlivých druhů jsou doplněny významné odrůdy pěstované v podmínkách ČR.

Kód knihy: KU0000246
Autor: D.K. Šapiro a kol.
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Státní zemědělské nakladatelství
Rok vydání: 1988
Vydání:
Vazba: pevná
Stav: velmi dobrý
Počet stran: 227
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Zelená kuchyně
Zelená kuchyně

Seergej Michajlovič Skorňakov

70 Kč

Skladem

Padesát menu za půl hodiny
Padesát menu za půl hodiny

Blanche Vergne

80 Kč

Skladem

Dívej se a vař - Klasické kuře
Dívej se a vař - Klasické kuře

Anne Willan

80 Kč

Skladem

Lexikon aperitivů a digestivů
Lexikon aperitivů a digestivů

Tobias Pehle

100 Kč

Skladem

Vína nového světa
Vína nového světa

Jens Priewe

100 Kč

Skladem

Jídlo s.r.o.
Jídlo s.r.o.

Roman Vaněk

150 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení