Antikvariát Krmítko pro duši

0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Plazma, čtvrté skupenství hmoty

Autor: Václav Krejčí Nakladatelství: Orbis 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 40 bodů.



Cena:

40 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Výzkum vlastností plazmatu a jejich technického využití patří k moderním, velmi rychle se rozvíjejícím oborům fyziky. V populárně vědecké knížce autor seznamuje s konkrétními formami plazmatu, s podmínkami, které umožňují jeho existenci, a ukazuje fyzikální podstatu tohoto skupenství hmoty. Zabývá se problémy astrofyziky, laboratorního horkého plazmatu plamene, elektrických výbojů i plazmatu v kovech a dotýká se uplatnění plazmatu v praxi, např. při řízení termonukleární reakce aj.

Kód knihy: TL0000650
Autor: Václav Krejčí
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Orbis
Rok vydání: 1974
Vazba: Brož s přebalem
Stav: Velmi dobrý, lehce potrhaný a špinavý přebal
Počet stran: 248
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Sto astronomických omylů uvedených na pravou míru
Sto astronomických omylů uvedených na pravou míru

Zdeněk Horský, Zdeněk Mikulášek, Zdeněk Pokorný

70 Kč

Skladem

Námelové alkaloidy
Námelové alkaloidy

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Stavby a architektura v zahradách
Stavby a architektura v zahradách

Miloš Dvořák

40 Kč

Skladem

Stavíme a vybavujeme rodinný dům
Stavíme a vybavujeme rodinný dům

Petr Velfel a kol.

140 Kč

Skladem

Stavíme a vybavujeme rodinný dům
Stavíme a vybavujeme rodinný dům

Petr Velfel a kol.

120 Kč

Skladem

Guinnessova kniha letadel
Guinnessova kniha letadel

Michael Taylor, David Mondey

70 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení