0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Příručka správné hygienické praxe

Autor: kolektiv autorů Nakladatelství: České a slovenské odborné nakladatelství 4 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 90 bodů.



Cena:

90 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Při prodeji potravin v potravinářském maloobchodu.

Kód knihy: KU0000294
Autor: kolektiv autorů
Ilustrace:
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: České a slovenské odborné nakladatelství
Rok vydání: 2011
Vydání:
Vazba: brož
Stav: velmi dobrý
Počet stran: 94
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Rychlé pokrmy
Rychlé pokrmy

Juliana A. Fialová

50 Kč

Skladem

Vitamíny z domova i z daleka
Vitamíny z domova i z daleka

Dagmar Lánská, Bohumír Hlava

50 Kč

Skladem

Vaříme v titanovém nádobí
Vaříme v titanovém nádobí

Karina Havlů

40 Kč

Skladem

Kuchařka pro zamilované
Kuchařka pro zamilované

Karel Sýs, Jaromír Pelc

80 Kč

Skladem

Rosé: veselý i vážný vícebarevný svět vína
Rosé: veselý i vážný vícebarevný svět vína

Jan Stávek

95 Kč

Skladem

Nápoje pro každou příležitost
Nápoje pro každou příležitost

Vilém Vrabec

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení