0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Recepty z farmářského trhu. II. díl, Jaro-léto

Autor: Hana Michopulu Nakladatelství: Michopulu Hana 2 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spousta praktických rad jak poznat skutečnou kvalitu, která je klíčem k báječné chuti a požitku z jídla.

Kód knihy: KU0000834
Autor: Hana Michopulu
Místo vydání: ?
Nakladatelství: Michopulu Hana
Rok vydání: 2013
Vazba: Brož
Stav: Velmi dobrý, běžné známky používání
Počet stran: 280
Obrazová příloha: Ne
ISBN: 9788026037996

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Moderní výživa pro děti

Moderní výživa pro děti

Petr Fořt

80 Kč

Skladem

1 2 3  a vaříme!

1 2 3 a vaříme!

Rozanne Goldová

70 Kč

Skladem

Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky

Kuchařka: mikrovlnná trouba pro začátečníky

Jarmila Mandžuková

40 Kč

Skladem

Encyklopedie českého a moravského vína

Encyklopedie českého a moravského vína

kolektiv autorů

100 Kč

Skladem

Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně

kolektiv autorů

80 Kč

Skladem

Recepty s vůní bylinek

Recepty s vůní bylinek

Karel Šeda

50 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení