Antikvariát Krmítko pro duši

0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Technologie přípravy pokrmů

Autor: Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Nakladatelství: Merkur 3 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč


Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť - studijní obor číšník, servírka

Kód knihy: KU0000938
Autor: Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Ilustrace: Elena Klindová
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Merkur
Rok vydání: 1983
Vydání: 2
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, špinavé desky
Počet stran: 253
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Encyklopedie českého a moravského vína
Encyklopedie českého a moravského vína

kolektiv autorů

100 Kč

Skladem

Rychlá kuchařka
Rychlá kuchařka

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Jak se léčit vhodnou stravou
Jak se léčit vhodnou stravou

Jögr Zittlau

40 Kč

Skladem

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti
Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

Saláty
Saláty

Enkhuizen Minkowski

100 Kč

Skladem

Bible předpisů zdravé výživy
Bible předpisů zdravé výživy

James F. Balch, Phyllis Balch

60 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení