0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Technologie přípravy pokrmů

Autor: Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk Nakladatelství: Merkur 1 člověk
Koupí tohoto produktu získáte 80 bodů.



Cena:

80 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

pro 1., 2., 3. ročník středních odborných učilišť - studijní obor číšník, servírka

Kód knihy: KU0000938
Autor: Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Ilustrace: Elena Klindová
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Merkur
Rok vydání: 1983
Vydání: 2
Vazba: Pevná
Stav: Velmi dobrý, špinavé desky
Počet stran: 253
Obrazová příloha: Ne

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme

Vaříme, mrazíme, rozmrazujeme

Bohumíra Jeremičová

50 Kč

Skladem

Rychlá kuchařka

Rychlá kuchařka

kolektiv autorů

50 Kč

Skladem

Rádce milovníka čaje

Rádce milovníka čaje

James Norwood Pratt, Diana Rosen

100 Kč

Skladem

Vína nového světa

Vína nového světa

Jens Priewe

100 Kč

Skladem

Jak vybírat víno

Jak vybírat víno

Vincent Gasnier

50 Kč

Skladem

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Receptář zdravé výživy pro kojence a děti

Dáša Ostertágová

100 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení