Zrnka všehochuti. Jak se jedlo, vařilo a cestovalo kolem roku 2000
Autor: Jaroslava Vilemína Marečková Nakladatelství: Klika 2 lidiKoupí tohoto produktu získáte 70 bodů.
Cena:
70 Kč
Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny
Popis knihy:
Objevujte s Vilemínou nové chutě, které ji zaujaly při cestování po Evropě a okolí, a inspirujte se její českou domácí kuchyní pro všechny příležitosti. Vyprávění o zajímavých jídlech od Itálie až po Litvu a od Turecka po Francii střídají recepty našich babiček. Začtěte se do vzpomínání na dobu, kdy pouze velmi málo lidí znalo kuskus, avokádo nebo mascarpone a internet se teprve rodil. V knížce najdete na osmdesát receptů všech chutí.Kde se ale vzala všehochuť? Naši předkové tak nazvali koření, které vonělo jako pepř, hřebíček, muškátový oříšek a skořice dohromady, něco tehdy zcela nového. Uhodnete, které koření to je?
Dozvíte se v knize…
Kód knihy: | KU0000906 |
Autor: | Jaroslava Vilemína Marečková |
Místo vydání: | Praha |
Nakladatelství: | Klika |
Rok vydání: | 2022 |
Vydání: | 1 |
Vazba: | Brož |
Stav: | Velmi dobrý |
Počet stran: | 204 |
Obrazová příloha: | Ne |
ISBN: | 9788076660656 |
Sdílet na: