0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Zvěřina v kuchyni

Autor: Kolektiv autorů Nakladatelství: Levné knihy KMa 4 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 90 bodů.



Cena:

90 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Paštiky, polévky a hlavní jídla z masa bažantího, kachního, křepelčího, zaječího, dančího, jeleního, kančího... 


Kód knihy: KU0000979
Autor: Kolektiv autorů
Ilustrace: ?
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Levné knihy KMa
Rok vydání: 2008
Vydání: 1.
Vazba: Brož
Stav: Velmi dobrý
Počet stran: 82
Obrazová příloha: Ne
ISBN: 9788073097516

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Slavnostní kuchařka

Slavnostní kuchařka

Lenka Holas Kořínková

100 Kč

Skladem

Kuchařka pro zamilované

Kuchařka pro zamilované

Karel Sýs, Jaromír Pelc

80 Kč

Skladem

Ottova velká hrníčková kuchařka

Ottova velká hrníčková kuchařka

Jaroslav Vašák

90 Kč

Skladem

Dívej se a vař - Klasické kuře

Dívej se a vař - Klasické kuře

Anne Willan

50 Kč

Skladem

Jak vybírat víno

Jak vybírat víno

Vincent Gasnier

50 Kč

Skladem

Babiččiny regionální recepty za pár kaček

Babiččiny regionální recepty za pár kaček

Dalibor Marounek

120 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení