0 Kč
0 položek
Košík je prázdný.
Měna: EUR - CZK

Zvěřina v kuchyni

Autor: Kolektiv autorů Nakladatelství: Levné knihy KMa 4 lidi
Koupí tohoto produktu získáte 90 bodů.



Cena:

90 Kč

Skladem 1 ks Ověřit dostupnost Transparentní historie ceny

Popis knihy:

Paštiky, polévky a hlavní jídla z masa bažantího, kachního, křepelčího, zaječího, dančího, jeleního, kančího... 


Kód knihy: KU0000979
Autor: Kolektiv autorů
Ilustrace: ?
Místo vydání: Praha
Nakladatelství: Levné knihy KMa
Rok vydání: 2008
Vydání: 1.
Vazba: Brož
Stav: Velmi dobrý
Počet stran: 82
Obrazová příloha: Ne
ISBN: 9788073097516

Sdílet na:

Mohlo by vás také zajímat

Džusy pro zdraví

Džusy pro zdraví

Caroline Wheater

40 Kč

Skladem

Koláče a moučníky

Koláče a moučníky

kolektiv autorů

140 Kč

Skladem

Dívej se a vař - Klasické kuře

Dívej se a vař - Klasické kuře

Anne Willan

50 Kč

Skladem

Vína nového světa

Vína nového světa

Jens Priewe

100 Kč

Skladem

Vařím, vaříš, vaříme

Vařím, vaříš, vaříme

Libuše Prokopová, Věra Šalamounová

50 Kč

Skladem

Někdo to rád dobré: Hovězí a vepřové maso

Někdo to rád dobré: Hovězí a vepřové maso

Jitka Živsová

140 Kč

Skladem

Používáme cookies
Soubory cookies a další technologie používáme pro optimalizace stránek i pro marketingové a propagační účely. Informace o Vašem používání našich webových stránek sdílíme také s našimi sociálními, reklamními a analytickými partnery. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookies“ souhlasíte s našim používáním souborů cookies. Pro více informací navštivte naše oznámení o souborech cookies.

Upravit nastavení